Arrangér en aktiv dag for dig og dine børn

PIN

Drømmer du om at bruge endnu mere tid sammen med dine børn? Men har du nogle gange svært ved at finde på aktiviteter, der samler jer? Det handler blot om at være kreativ, for der findes masser af aktiviteter, der er sjove for både børn og voksne.

Det får du inspiration til her.

Tag i klatrepark og bryd grænser

Hvis du og dine børn har mod på en spændende udfordring, så er det en rigtig god idé at tage i en klatrepark. Det er nemlig en aktivitet, der er rigtig sjov, men samtidig spændende og udfordrende. I en klatrepark kommer du og dine børn lov til at komme op i højden og klare forskellige forhindringsbaner. Der er som regel forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med.

Der findes både indendørs og udendørs klatreparker, så der er ikke noget vejr, der kan stoppe jer. Det er en anderledes måde at være sammen på, der bringer jer endnu tættere.

Du skal altid huske at være opmærksom på, om mundbind er et krav. Hvis det er det, så finder du mundbind til børn her.

Saml sten og muslinger på stranden

Hvis der er en aktivitet, som både børn og voksne kan være med på, så er det en strandtur. Men for at gøre en traditionel strandtur lidt mere spændende, kan du og dine børn bruge tid på at lede efter flotte sten og muslinger. Bagefter er det f.eks. en mulighed at male nogle sten, der kan pynte hjemme i jeres have.

Tag en tur på rulleskøjter

Det er rart at være aktive sammen, fordi det giver noget ny og god energi. Hvis du og dine børn har nogle rulleskøjter liggende, er det oplagt at tage en tur på dem. Det er ikke noget, der kræver ret meget, men det er både sjovt og udfordrende.