Huskeliste: Sådan planlægger du den perfekte børnefødselsdag

PIN

Er det snart tid til at holde børnefødselsdag igen? Eller er det måske første gang, du begiver dig ud i at holde en børnefødselsdag? Så frygt ej, her har vi samlet en huskeliste til alt, du skal huske, når du skal holde børnefødselsdag. Du kan eventuelt printe listen ud og have den liggende til næste gang, du skal holde børnefødselsdag.

Det er vigtigt, at man får planlagt børnefødselsdagen, da det gør det nemmere at overskue dagen, og så er der større sandsynlighed for, at du kan nyde festen, når du har styr på alt det praktiske.

Nogle uger før festen

●        Hvilken dag skal festen holdes, hvornår skal gæsterne komme, og i hvor lang tid skal festen vare? Ofte er 3 timer en god varighed for en børnefødselsdag.

●        Derudover skal I lave en gæsteliste. Skal alle inviteres eller kun pigerne/drengene?

●        Skal fødselsdagen have et tema? Og hvis ja hvilket?

●        Lav et realistisk budget, og derefter hold dig til det.

●        Hvor skal festen holdes?

●        Klargør invitationerne, og send dem ud.

●        Planlæg lege og aktiviteter, som børne skal lave til festen.

●        Planlæg menu og dekorationer, og lav en liste over alt, du skal have købt ind.

Angående service til børnefødselsdagen så kan det være en god ide at købe plastglas. De går ikke i stykker af at blive tabt, og derudover kan de smides ud efter festen. Dermed står du ikke med en kæmpe opvask bagefter, men man kan også finde plastglas, som kan komme i opvaskemaskinen. Med mange børn, der løber rundt og hygger sig, kan der ofte ske uheld, eksempelvis hvor en kommer til at vælte et glas. Plastglas går ikke i stykker af at falde ned, og derved kommer børnene ikke til skade, som de kunne have gjort, hvis glasset var lavet af glas. Hårde plastglas kan tåle mere end almindelige glas og er meget holdbare. Plastglas kan findes i mange forskellige materialer og farver.

Lige op til festen

●        Lav en playliste.

●        Kontakt de gæster, som ikke har svaret på invitationen.

●        Planlæg det sidste til legene og aktiviteterne.

●        Handle alt ind, som du skal bruge til festen.

●        Bag kage.

●        Pynt op, og dæk bord.

●        Gør maden klar.

Gør du disse ting, så er du godt på vej mod en vellykket, perfekt børnefødselsdag. Nu skal du bare nyde dagen med dit barn og alle deres venner. Nyd dagen, det har du fortjent.

Leave Your Comments