Mor, husk dig selv!

PIN

Børn er livet og børn er lykken. Og hvor er det dejligt at være mor – alt giver mening, du får nye værdier og nye prioriteter, og egoismen eksisterer ikke længere. 

Men glemmer du dig selv? 

Børnene kommer først – selvfølgelig

Lad os være ærlige – når vi får børn, så glemmer vi os selv. Og selvfølgelig gør vi det! Vi vil give vores børn hele verden, og alle de bedste betingelser, og det skal vi også. 

Vi accepterer gerne at udseendet forfalder en smule, og at vi har set bedre ud, så længe vores børn har det godt. Måske fordi det ikke er vigtigt for os længere, måske bare fordi der ikke er tid. Vi er mødre først – og det skal vi være. 

Men tænker vi på, at børnene har brug for en mor, der har overskud og rum – at det faktisk er helt okay, og mere end, at huske sig selv for sine børn? En glad mor er en god mor. 

Vigtigheden af at gøre noget godt for sig selv 

Det er vigtigt, at vi prioriterer os selv – også selvom det kun kan blive indimellem. Når vi gør noget godt for os selv, så gør vi noget godt for vores børn, for vores parforhold og for vores eksistens. 

Mennesker med selvtillid er gladere – det kan vi ikke komme udenom. Selvforkælelse er selvkærlighed, og selvkærlighed er ikke egoistisk, men nødvendigt for vores trivsel såvel som for vores families. 

At tage tid ud til sig selv er noget, vi alle bør gøre fra tid til anden. Hvad end det er at få en ansigtsmassage eller en skønhedsbehandling hos clinicchrois.dk, så er det tid godt givet ud, og det er en investering i et overskud, vi kan give videre til vores børn og vores familie. 

Leave Your Comments