Sådan får du råd til børneting på SU

PIN

Det kan være svært at få det hele til at hænge sammen, hvis man kun har en SU til rådighed. Det betyder dog ikke, at man ikke kan gøre det, hvis man anstrenger sig. Når man får den højere SU med børnestøtte, så er man en del bedre stillet, men der er stadig mange steder, hvor man kan spare og på den måde få råd til, at dit barn kan få det så godt som muligt. Et godt sted at starte er med de faste udgifter, hvor der som regel altid er noget at spare.

Telefon og TV

Der er rigtig mange af os, som aldrig har prøvet at ramme toppen af vores data på mobilen. Det betyder jo blot, at vi betaler for noget, som vi ikke bruger. Det kan derfor ofte betale sig at eksperimentere med at købe et billigere abonnement og derefter se, om man bruger det hele. Jo tættere man kommer på sit reelle forbrug, jo mindre betaler man for ubrugt data. Man kan gøre det samme med sin TV-pakke ved at skære ned på antallet af kanaler eller skifte helt til streamingtjenester. Man kan også kigge på sit madbudget.

Madbudget og diverse

Det er ikke altid, at man har lagt et madbudget og overholder det, men det er faktisk en meget god idé. På den måde kan man få større overblik over sit forbrug og blive mere opmærksom på, hvor alle ens penge forsvinder hen. Man kan også begynde at købe i genbrug og købe af mødrehjælpen, men det er ikke altid, at denne strategi fungerer fuldstændigt. Hvis man kommer ud for at skulle betale en uforudset udgift, så kan man være nødt til at tage et lån. Her kan et kortsigtet lån være med til at skabe stabilitet igen, men man skal være sikker på at kunne betale det tilbage.

Leave Your Comments