Sådan skaffer du legetøj og udstyr til de små

PIN

Som forælder vil man gerne give sit barn alt, hvad de har brug for og mere til. Men tøj, udstyr og legetøj er ingen billig fornøjelse, specielt ikke hvis man gerne vil have det bedste og nyeste af slagsen. Børn er dyre, og det kan være en udfordring at få økonomien til at hænge sammen. Specielt når der, ud af det blå, dukker nye udgifter op, hvilket der ofte gør når man har børn.

Så står du og mangler en ny barnevogn, jakke, eller skal du betale sportsmedlemskab til dit barn, er der hjælp at hente, selvom kontoen ikke jubler. Der er i dag et væld af forskellige lånemuligheder, der udgør et alternativ til det velkendte banklån.

Online lån

Forskellen på et banklån og et online lån er, at det kun tager et par minutter at ansøge om et onlinelån. Og du behøver ikke engang gå uden for din dør. Det eneste du har brug for er internetforbindelse og dit NemID. Et SMS lån er det samme som et forbrugslån eller kviklån, og tilbyder altså muligheden for at låne penge på stedet, til det du står og mangler. Læs mere om SMS lån for at se dine lånemuligheder.

Smslaaner.dk har gjort det nemmere at overskue udbuddet af online lån, som efterhånden består af mange udbydere. Ved at angive beløbet du ønsker at låne samt din alder, bliver du listet mulighederne for SMS lån, der er tilgængelige for dig. Ved hvert tilbud får du nogle informationer vedrørende:

  • Samlede omkostninger ved at låne
  • Månedlig ydelse
  • Debitorrente
  • ÅOP

Efter at vurdere hvilket lån, der passer bedst til dig, trykker du ”ansøg”, hvorefter du udfylder ansøgningen på udbyderens hjemmeside. Du får herefter hurtigt svar på, om du opfylder kravene til et lån, og pengene vil kort efter stå på din bankkonto.

 

Leave Your Comments