Det smukke og nyttige ved en have – sådan gør du plads til alt og alle

PIN

Børn betyder også leg og glade dage, lige så meget som de betyder rod og kaos. For et barn er sit eget lille væsen, der er nysgerrig og elsker at gå på opdagelse. Det kan derfor nogle gange være bedre at slippe barnet fri i haven end indenfor, hvor de kan finde vej til køkkenet eller kontoret. Haven er nemlig fyldt med en masse spændende ting, som barnet med glæde vil elske at være i. Det kan være alt fra sjove blade og pæne blomster til interessante dyr og begivenhedsrige lyde.

 

Barnets legesager udenfor kan også fylde

Hvis du vælger at lade barnet lege udenfor, så kommer barnets ting selvfølgelig også til at flyde rundt omkring. Det er mere overskueligt og tilgiveligt, da det er ude i haven og ikke inde i huset, men på trods af det, kan det altså stadig være lidt træls. Noget af det, du kan vælge at gøre, hvis du kan vil have et sted at lægge tingene hen, når det bliver frost, eller der kommer gæster, så kan du få mere plads – brug skuret til opbevaring!

Gør en hyggelig ting ud af haven

Haven indbyder næsten altid til, at du kan sidde derude og drikke en kop kaffe, the eller et glas rosé. Når du også skal holde øje med dit barn, kan det være, at du bruger endnu mere tid derude, end du plejer at gøre. Du kan bygge eller lægge en terrasse, så det bliver hyggeligere at være derude. Det vil gøre overraskende meget med en terrasse, og selv om det godt kan virker til at blive et dyrt projekt, så kan du faktisk godt finde billige udendørs havefliser. En terrasse med fliser holder også bedre end en terrasse af træ eller andet materiale. Desuden ser det også pænt ud.