Klæd småbørnene ordentligt på, når kulden kommer

PIN

Nu går vi ind i de kolde måneder, hvor vind, regn, sne og blæst præger det meste af døgnets timer. Det er virkelig en tid, hvor man skal være ekstra opmærksom på, at børnene holder sig varme.

Børn er jo børn, og de skal gerne kunne lege ude i mange timer i løbet af en dag, selvom det er koldt. Heldigvis er der råd for, hvordan de små bliver holdt varme, så de kan få maksimalt glæde ud af det kolde vejr.

Klæd børnene ordentligt på med ulddragter

Børnenes ude lyst og glæde ved at være i naturen, skal ikke hindres af, at vi nu går ind i de kolde måneder. Heldigvis findes der gode løsninger for, hvordan børnene kan holdes varme i mange timer. Børnene kan klædes ordentligt på til udelivet med ulddragter. Find en dejlig ulddragt her, som passer til jeres barn.

Ulddragterne findes i flere forskellige størrelser, farver og med forskellige mønstre. Ulddragterne fås i materialerne ren uld og i blandinger mellem silke og bomuld. Uld er et naturprodukt som er optimalt til at holde varmen. Uld tilpasser sig kroppens temperaturer, så man heller ikke risikerer, at børnene bliver overophedede.

Ulddragterne kan bruges under en lækker flyverdragt eller som heldragt i hjemmet, så børnene ikke fryser indendørs. Det kan være, at du f.eks. skal købe heldragten i rosa og sand med hoppende rensdyr, så dit barn kan se fin ud og sprede julestemning i den kommende tid? Der er mange muligheder, så se mere på hjemmesiden.

Mange timers leg giver sunde og stærke børn

Det er vigtigt at børnene klædes ordentligt på til udelivet, så de kan have mange timers leg udenfor. Ulddragterne kombineret med en god og varm flyverdragt, nogle lækre vanter og en varm hue giver børnene mulighed for at tumle rundt i nærmest alt slags vejr.

Hvis vejret tillader det, så kan det være, at børnene kan få lov til at stimulere deres kreativitet ved at bygge snemænd i år. Det er bare så vigtigt, at børnene får mærket udelivet, da det giver sunde og stærke børn. Børnenes mulighed for at være sociale med hinanden i vuggestuen, børnehaven eller skolen bliver også højnet af, at de kan bruge nogle timer udenfor.

Det kan være, at de får udforsket og stimuleret deres sanser i en sandkasseleg, ved at hoppe i vandpytterne, gynge på gyngerne eller ved andre gode børne lege.