Er du begyndt at få de tidlige alderstegn? Så skal du bruge dette i din hudpleje

PIN

Hvis du er mor, så er du sikkert også begyndt at kunne se ændringer i din hud. Når man kommer forbi alderen 25, så formindskes produktionen af collagen, og det betyder, at din hud mister noget af sin elasticitet. Dette kan du selv gøre for at udskyde alderstegnene lidt.

Husk fugt!

De fine linjer begynder at sætte sig i ansigtet, når huden er tør. Det er derfor helt essentielt, at du husker at give din hud nok fugt, hvis du gerne vil mindske fremkomsten af alderstegn. En af de bedste ingredienser, du kan kigge efter i dine hudplejeprodukter, er hyaluronsyre. Denne syre siges at være en af dem, der er allerbedst til at mætte huden med fugt.

A-vitamin

A-vitamin er en fantastisk anti-age ingrediens, du kan kigge efter i dine hudplejeprodukter. Det kan tage lidt tid at vænne huden til brugen af A-vitamin, og det er derfor sandsynligt, at du vil opleve en smule rødme i starten, når du bruger det. Det er desuden vigtigt, at du kun bruger produkter med A-vitamin om aftenen, da huden ikke har godt af, at man går udenfor, hvor der er sol, mens man har produktet på.

C-vitamin

C-vitamin er også en effektiv ingrediens, når der kommer til bekæmpelsen af tidlige alderstegn. Du kan lede efter serummer eller cremer med ingrediensen C-vitamin, og du vil sikkert kunne mærke, hvordan din hud sluger produktet i sig.

Solcreme

Solcreme er stadig en af de bedste anti-age produkter, du kan bruge. Solens stråler er med til at gøre huden tyndere, og det kan fremme de tidlige alderstegn. Det er derfor vigtigt, at du begynder at bruge solcreme allerede i foråret, hvor solens stråler begynder at bliver stærke. Det er ikke kun, når det er sommer og 30 grader udenfor, at solcremen skal på.