Derfor kan det være godt at meditere under graviditeten

PIN Meditation for gravide

Som gravid kvinde undergår du og din krop en masse forandringer. Er det første gang, du er gravid, vil der ske en række ting, som du aldrig har prøvet før. Dette er på samme tid med, at du gror et liv. Et liv som vil blive dit ansvar ved sin ankomst. På grund af disse forhold kan man som gravid ende med et stresset sind, fyldt med tanker. Derfor kan det anbefales at meditere under graviditeten.

Føl dig tæt forbundet med dit barn

Gennem meditationsøvelser kan du lære at kommunikere med dit ufødte barn. Som kommende mor er man spændt på at møde sit barn, og lære barnet at kende. Laver du meditationsøvelser under graviditeten, vil du (måske) få en fornemmelse af at være endnu tættere knyttet til barnet, foruden selvfølgelig at være barnets “hjem” under graviditeten.

Ikke kun for barnets skyld

Meditation er ikke kun godt for det ufødte barn. Det kan også være en hjælp til kvinden, der måske står med mange tanker om den foregående proces. Det er aldrig godt at stresse, og slet ikke når man er gravid. Det kan du også få styr på under meditation. Her kan du lytte til lyde eller sagte ord, og komme helt ned i tempo. Du vil lære at kontrollere din vejrtrækning bedre, og det vil også være til gavn efter barnet er født. Hvem ved, måske endda også under fødslen?

Træn selv meditation eller få hjælp

Der findes mange muligheder for meditation, og nogle er bedre end andre. Du kan godt forsøge at gøre det selv, men hvis du ikke aner hvor du skal starte, kan det være en idé at søge hjælp. Det kan du gøre på karensunivers.com. Her kan du læse meget mere om meditation.