Magnetisk opslagstavle med piktogrammer

PIN

Er du på udkig efter en magnetisk opslagstavle, der kan hjælpe med at skabe struktur og overblik over dit og dit barns hverdag? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om den smarte Pictogram tavle, som er en magnetisk opslagstavle, hvor du kan bruge piktogrammer som et pædagogisk redskab til at visualisere din barns hverdag for både dig og dit barn. Den smarte magnetisk opslagstavle er således et redskab til børnefamilie, der ønsker mere overblik, struktur, tid og glæde i deres hverdag. Ønsker du således at afprøve den smarte Pictogram tavle, kan du finde den hos pictoboards.dk.

Børneopdragelse med en magnetisk opslagstavle

Få struktur og sinde rutiner med en smart magnetisk opslagstavle, som via de visuelle piktogrammer kan være med til at give til barn tryghed, ro og overskud i hverdagen. Tavlen er desuden skabt med stor fokus på funktion, kvalitet og design, og der er altså garanti for, at både dig og dit barn vil blive glad for en sådanne magnetisk opslagstavle.

Pictogram tavlen er således med til at give dit barn et bedre visuelt overblik over de aktiviteter, som barnet skal udføre i hverdagen. Dette gøres desuden via de smarte piktogrammer, der er baseret på en række motivationsteorier samt vigtighed af, at give dit barn medbestemmelse, overblik og anerkendelse i hverdagen. Således bliver den smarte magnetisk opslagstavle altså et redskab, du kan anvende til børneopdragelse – og du kan således gøre det gennem både dialog og børnevenlig visualisering.

Magnetisk opslagstavle der giver mere selvstændige børn

Sidst, men absolut ikke mindst, kan du bruge en sådanne magnetisk opslagstavle til at skabe struktur i barnets hverdag, som i sidste ende kan medføre en større motivation, idet hverdagens aktiviteter bliver overskuelige. På denne måde bliver dit barn nemlig motiveret til at gentage de rutiner, som i har aftalt, skal udføres i barnets hverdag. Denne form for motivation er faktisk også med til at styrke dit barns selvstændighed, overblik og selvværd.

Derudover fremmer tavlens belønningssystems også den positive samt motiverende dialog med dit barn, idet du belønner ham eller hende for deres positive adfærd under de aftalte aktiviteter og pligter. Det gælder eksempelvis, når der skal børstes tænder eller ryddes op. Du vil opleve, at konflikterne i hjemmet bliver minimeret, og du vil derudover opleve, at dit barn bliver mere selvstændigt, idet han eller hun gennem den positive respons vil lære at løse opgaver på egen hånd.