Find den rigtige seng til den nyfødte

PIN

Er du blevet en nybagt forældre og mangler du stadig at finde den rigtige seng til den lille? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få hjælp til hvordan du vælger den rigtige seng. Det er svært at vælge den perfekte seng, da markedet er så stort i dag og derfor er det også svært at vælge imellem.

Tremmeseng

Tremmesengen er nok den mest almindelige og kendte babyseng. Tremmesenge findes i alle prisklasser. Man kan finde nogle til kun et par hundrede kroner samtidig kan man finde nogle der koster flere tusinde kroner. Det er helt op til en selv hvor meget man vil vælge at investere. Tremmesengen kan blive brugt længe. Mange tremmesenge kan bruges til barnet bliver 3 år. Det gode ved tremmesenge er at man kan justere på dem, hvilket netop gør det muligt at de kan blive anvendt så længe.

Slyngevugge

Slyngevugger eller en vugge er rigtig god at have når babyen er i sin første tid. Fordelen ved vuggen er, at den tætte plads, som kommer omkring barnet, minder om dens tid i livmoderen og derfor kan det være lettere for den at falde til ro. Den skaber derfor også en tryghed for babyen. Slyngevugger udbydes rigtig mange steder og man kan finde dem i forskellige prisklasser – kan købes her. En anden fordel ved vuggen er, at vuggebevægelserne giver barnet en bedre motorik.

Co-sleeper

Mange forældre vil godt have at barnet sover i deres seng sammen med dem i starten, hvilket er helt fint. Hvis dette er tilfældet, vil en co-sleeper være en god ide. en co-sleeper kan stå i forlængelse af jeres seng. Fordelen ved en co-sleeper er, at barnet kan sove med jer i deres egen seng, så mindskes risikoen for at man ruller over dem i løbet af natten. Det er både en tryghed for forældrene men også for barnet.