Praktisk udstyr til babyen

PIN

Livet som nybagt forældre kan være både hårdt, stressende og frustrerende. Babyen græder og kan ikke sove, så det kan i heller ikke. Det betyder, at I er trætte, men stadig skal have hverdagen til at fungere. Bare rolig, i er ikke alene, og der er heldigvis rigtigt mange ting, der kan gøre livet som nybagt forældre lidt lettere. Her er tre praktiske ting, der kan hjælpe jer.

SleepCarrier

En SleepCarrier beskrives bedst som en blanding af babynest og lift. Den er både komfortabel for baby og forældre, fordi den er dejlig at ligge i, men på samme tid nem at flytte på. Den gør det derfor muligt for forældrene at fragte babyen, uden at skulle finde den store barnevogn frem, og uden at det behøver at tage lang tid at komme ud ad hoveddøren.

Hoppegynge

En hoppegynge er også helt fantastisk, hvis du ikke har tid til at våge over babyen i alle vågne timer. Hoppegyngen er ikke egnet til den nyfødte baby, men den er smart når barnet begynder at bruge sine ben, og skal øve sig i at gå, eller allerede kan gå. Den fungerer ved, at man spænder babyen fast i en gynge holdt oppe af elastikker. Så kan barnet helt selv have det sjovt med at hoppe, og holde sig selv beskæftiget.

Ringslynge

Ligesom en SleepCarrier kan en ringslynge gøre det super nemt at tage babyen med ud af huset. Så kan du nemlig bære rundt på den lille, men med begge dine arme frie til at lave andre ting, som for eksempel at låse hoveddøren eller bære indkøbsposer. Ringslyngen kan også bruges når du bare går rundt derhjemme og ordner småting. Det kan for eksempel være hvis din baby har brug for nærvær når du laver mad, eller når du har brug for begge hænder til at skrive noget på computeren.

Leave Your Comments