Gør haven til det dejligste sted for hele familien

PIN

Når sommeren nærmer sig, så ser de fleste børnefamilier også frem til en lang sommer i haven, hvor man kan give den gas med at hygge sig og være sammen i det gode vejr. Men haven skal også være klar til det, og det betyder, at der skal være styr på alle de områder, som I normalt bruger meget, når I er i haven. Måske skal der endda også købes nogle ekstra ting ind til haven, som både børn og voksne kan få gavn af, når sommeren i haven begynder. Få inspiration til den bedstesommerhave her.

Den hyggeligste terrasse

Noget, som er meget vigtigt at få styr på, og som faktisk allerede kan begynde i foråret, når de første solstråler kigger frem, er at gøre terrassen klar – det er nemlig et sted, hvor man nok kommer til at spise mange måltider, men hvor der også kan være en masse dejlige og afslappende aktiviteter i løbet af de mange dejlige sommerdage. De voksne kan sidde ved terrassen med en god bog, en podcast i ørene eller en dejlig kop morgenkaffe. Børnene kan også bruge terrassen til at sidde og tegne, læse eller lave lignende projekter. Det er alt i alt dejligt at have et lækkert udendørs sted, som kan være en slags base, og hvor man kan nyde en masse skønnesommerstunder.

Forskellige aktiviteter og spots i haven

Udover terrassen så kan man også sørge for nogle hyggelige spots rundt omkring i haven, hvis man gerne vil lege eller sidde i fred. I kan eksempelvis få den bedste hængekøje til hele familien, hvor man både kan sidde og læse en god bog i skyggen eller sidde og lege med noget legetøj – hængekøjen giver i hvert fald mange muligheder. Derudover kan man også prøve at lave en lille bålplads, da det giver anledning til en masse fantastiske stunder for hele familien. Så kunne man også få en swimmingpool – selvfølgelig ikke en rigtig en, som er gravet ned og alt det, men et oppusteligt bassin, som børnene med sikkerhed kommer til at blive helt vilde med. 

Leave Your Comments