Hold dig i form med små børn

PIN

Det kan godt være svært at holde sig i god form, når man har små børn. Der er altid en hel masse ting, du skal lave med børnene, og de kræver mange af dine vågne timer, hvorfor du ikke bare kan tage af sted til fitnesscenteret i en time.

Men bare fordi du har små børn betyder det ikke, at du ikke skal holde din form ved lige – du skal bare tænke nyt på det og sørge for, at du stadig er til stede, selvom du presser tid ind til at træne.

Rigtig mange holder af at løbetræne, fordi det er en fantastisk motionsform der er nem at finde tid til. Samtidig er det noget, du kan gøre relativt hurtigt, og som stadig gør en kæmpe forskel for din kondition.

Med små børn i hjemmet er det en god idé at anskaffe sig et løbebånd. Det gør det muligt for dig at træne derhjemme, så du aldrig er for langt væk for de kære små, og så du nemt og hurtigt kan presse træningen ind i en hverdag med små børn. Du kan se listen her over de bedste løbebånd på markedet.

Sådan kan du løbe en tur med små børn i hjemmet

Når du har et løbebånd derhjemme, bliver det pludselig meget nemmere at få tid til at løbetræne. Du kan altid vente, til dine børn er gået i seng, for så har du fred til at løbe og fokusere på din træning.

Hvis dine børn endelig skulle vågne op, og din partner ikke er hjemme til at tage sig af børnene mens du træner, kan du altid stoppe og sørge for, at de er okay. Det gør det virkelig smart som småbørnsforældre at flytte træningen hjem i hjemmet i stedet for i fitnesscenteret, for så kan du træne med god samvittighed.

Leave Your Comments