Tre ting du skal huske, når du venter barn

PIN

Som gravid er verden fyldt med gode råd og velmenende forslag. Det kan være forvirrende og svært at navigere i, fordi hvad er det egentlig der er vigtigt og hvad er bare unødvendig viden?

Du har garanteret styr på de fleste af de babyting, som du skal have. Det er nemlig ret indlysende, at det er nogle ting du kommer til at mangle. Der er dog også nogle andre ting, som virkelig kan være gode at have styr på. Tre af disse kan du få at vide, hvis du læser med her.

Rengøring, rengøring, rengøring

At sætte et barn i verden kommer uundgåeligt til at skabe rod i hjemmet. Mad ryger på gulvet, der kommer sand og jord med indenfor, der bliver spist i sofaen og alt muligt andet. Derfor kommer rengøring også til at spille en stor rolle.

At have en god støvsuger er essentielt. Er den let at bruge og nem at finde frem, så bliver det lige pludselig meget lettere at få støvsuget. Derfor kan du se en liste over de 35 Bedste Støvsugere, så du kan beslutte dig for den helt rigtige.

Alt skal være parfumefrit

Små børn er utroligt følsomme og sensitive over for lugt- og duftstoffer. Det er nemlig ikke kun under din graviditet, at du skal passe på alle parfumeprodukterne.

Desværre er der næsten altid én eller anden form for parfume i de fleste produkter. Heldigvis findes der nogle produkter uden parfume og det er en god idé, at du beslutter dig for at bruge disse. Dette gælder produkter til personlig pleje for hele husstanden, vaskemiddel, skyllemiddel, sæbe, rengøringsmidler, cremer og lignende.

En god tommelfingerregel er også at kigge efter svane- og allergimærket, når du handler ind. Så kan du nemlig sikre dig, at du køber det bedste til dit lille barn.

Sæt tid af til dig selv

At få et barn er en kæmpe omvæltning, fordi ens dagligdag bare bliver forandret. Du kommer til at have din opmærksomhed på barnet næsten hele tiden, hvilket kan være rigtig hårdt. Netop derfor er det vigtigt, at du også får sat noget tid af til dig selv.

Har du en partner, er det vigtigt, at I får lavet nogle klare aftaler og fordelt opgaverne mellem jer, så det ikke er dig, der kommer til at gøre det hele. Når du får lidt hvile og tid for dig selv, bliver du også en bedre mor.

Leave Your Comments