Lad de små byde på middag

PIN

Børn er nysgerrige af natur. Især når mor og far er i køkkenet, er der små nysgerrige fingre, der forsøger at være med. Når grøntsagerne skal hakkes og vandet til kartoflerne koges, bør de små alligevel blive holdt lidt i baggrunden.

Viser dit barn stor interesse for køkkenet, så giv det dets helt eget køkken med sjov og farverig legemad, seje røremaskiner og et fint køleskab med plads til både grøntsager og Cocio af træ. Af de brands, der især har udmærket sig i at lave det fineste madlegetøj til børn, findes blandt andet MaMaMeMo. Med dette brand er det ikke jer, der byder børnene velkommen til middag, men det er i stedet børnene, der laver mad til jer. Nyd en lækker kage eller kiks og skyl det ned med juice eller kakaomælk. Det bedste er, at det kan bruges igen og igen – og så er der ikke noget, der hedder sidste salgsdato her!

Trelægetøj med masser af sjæl

Der er noget helt specielt ved trælegetøj. I rigtig mange år har det været en stor del af rigtig mange børns barndom, og det er der en helt særlig grund til. Ud over at det tilbyder mange timer med kreativ leg, så er det også lavet til at blive brugt meget, og kommer der flere børn i familien, så kan det også snildt gå i arv.

Det herlige madlegetøj er lavet i bløde former og fine farver, som alle børn og voksne elsker. Det er hyggeligt for børnene at sidde med, og for de voksne er det sjovt at sidde med madlegetøj i de slags, som man normalt finder på hylderne i det lokale supermarked.

Så lad de små inviterer til 3-retters middag serveret på det fineste stel og med alles yndlingsretter, om så det er pølsehorn eller citronmåne og få mange timer til at gå med hygge over spisebordet.

 

 

Leave Your Comments