Sådan dekorer du dit barns værelse 

PIN

Det optimale børneværelse er fyldt med sjove, finurlige og personlige ting, som indbyder til leg. På børneværelset skal der være rum til, at dit barn kan udfolde sin kreativitet og fantasi. Ja, selvfølgelig skal værelset være nogenlunde ryddeligt, men gør plads til, at dit barn har plads til at lege uden for mange grænser. 

Legetøj

Det er vigtigt, at der er legetøj på dit barns værelse. Alle børn har brug for legetøj, så de kan leve sin helt ind i den verden, som fantasien foregår i. Her kan det være alt fra LEGO til bamser til malebøger og til paw patrol. Sidstnævnte er særdeles populært for tiden, og både piger og drenge kan lide at lege med paw patrol. 

Flotte farver på væggen 

Det er vigtigt, at der er nogle flotte farver på væggen. Der er ikke noget mere kedeligt end helt hvide vægge, så sørg for, at der er nogle malerier, tegninger eller vægdekorationer på væggen, som er skønt at se på. Det kan også dit barns yndlingsfigur, som I kan finde som en plakat. Husk også at tænke på, at opbevaringsløsningerne også kan være kreative med eksempelvis børnebøger og legetøj. 

Plads til kreativitet

Børneværelset er rummet, hvor der for alvor er plads til farver og kreativitet. 

Man kan derfor med fordel vælge at indrette rummet som et tema, hvor dit barn får lov til at vælge, hvad de netop godt kan lide. Det kunne eksempelvis være et pirattema, undervandstema, prinsessetema m.m. Der er ingen grænser for temaet. 

Sengen kan rumme masser af kreativitet 

Sengen er også en oplagt mulighed for at dekorere det perfekte børneværelse. Her har du mulighed for at gøre det til en sjov oplevelse for dit barn at skulle høre den daglige godnathistorie. Det er vigtigt, at sengen bliver den trygge base. Den kan eksempelvis være udsmykket med farverige tekstiler eller mønstre. 

Leave Your Comments