Få gode idéer til underholdningen på bilferien

PIN

Sommeren står for døren, og det betyder jo ferie. Men hvilken ferie skal i vælge? Mange vælger kør selv-ferien, og her kan du finde  underholdning til bilferien. Det kan nemlig godt være en langhåret tur ned igennem den tyske autobahn, hvis ikke man har nogle gode inputs til ungerne. Derfor er det en god idé at planlægge en masse lege, som i kan bruge, når i kører – og ellers pak mobilen eller iPad’en og download en masse film, som altid er god underholdning.

 

Den klassiske underholdning i bilen

Det kan altid være underholdende at tælle lastbiler, gule biler eller vindmøller, når I kører. Det er en god måde at få tiden til at gå på – og det kan der godt gå en times tid eller to med. Når det så bliver kedeligt, kan I lege ”skibet er ladet med” – ”hvem er jeg”-leget – ”hvad tænker jeg på”-legen eller lave en quiz. En god idé er at tage en bunke Bezzerwizzer kort med, hvor I har en masse spørgsmål, I kan bruge og quizze med. Det skal der nok gå en masse tid med.

 

Pas på med at sige nej

Lige præcis på bilturen skal du, så vidt det er muligt, give dine børn til så meget som muligt. Jo færre gange du siger nej, jo nemmere og hurtigere kommer turen også til at gå, fordi der ikke opstår en masse små-konflikter. Derfor skal du ikke være ked af, at de får et overforbrug af mobil og iPad på køreturen, for det er gode redskaber til underholdning.

 

Hvis det ikke kun skal handle om elektronik

På et tidspunkt kan det sikkert også blive for meget med telefonen, film og head set. Derfor kan det være en god idé at tage lidt LEGO med, eller andet legetøj, som kan opsluge børnene. Det er bare vigtigt, at det er noget, som giver dem mulighed for fordybelse – fordi det får tiden til at gå hurtigere. Et andet forslag kan også være en malebog eller børnebøger, I kan læse højt på vejen.

Lignende artikler
Autostolene, der er bedst i test
Sommerferien der passer til hele familien
Hvornår må en baby flyve?

Leave Your Comments