Bedst i test: Cybex autostole

PIN

Det er et stort valg, når man skal købe autostol til sit barn. Det er trods alt barnets sikkerhed, det handler om. Og skulle uheldet en dag være ude, er det vigtigt at være tryg ved, at man tog det rette valg, og sikrede sit barn bedst muligt. Nogle af de autostole, som gang på gang klarer sig bedst i test, er autostolene fra Cybex. Her kommer nogle af grundene til, at mange er enige om, at Cybex er de bedste autostole du kan få.

En stærk selebase

En god autostol hjælper ikke meget, hvis den ikke er solidt monteret. Autostolene fra Cybex kan monteres med ISO-FIX, som allerede sidder i langt de fleste nyere biler. Men har din bil ikke ISO-FIX, kan du tilkøbe en selebase til Cybex autostolene. Det betyder, at du sikrer en solid montering af autostolen, hvilket betyder højere sikkerhed.

God sidebeskyttelse

Alle Cybex autostole har en stærk sidebeskyttelse, som sikrer barnet ved sidekollision. De stærke vinger på siden af stolene, er desuden optimalt placeret, så barnet er sikret bedst muligt. Ved de stole, der kan vokse med barnet, kan vingerne flyttes, så barnet altid er godt beskyttet. Desuden har hovedstøtten en vippefunktion, der sørger for, at barnets hoved ikke falder forover hvis det falder i søvn. Det betyder, at barnets hoved forbliver i sikkerhedszonen mellem stolens sidebeskyttelse.

Komfort og sikkerhed

En Cybex autostol sørger for sikkerheden, uden at gå på kompromis med barnets komfort. Det betyder blandt andet, at sikkerhedspuden foran på stolen, er designet så den ikke begrænser barnets bevægelsesfrihed. Mens den stadig fordeler trykket ved en frontal kollision, og dermed sikrer barnet på samme måde, som en airbag ville gøre det. Den vipbare hovedstøtte sørger også for god komfort, hvis barnet falder i søvn.

Alt i alt er der altså ikke noget at sige til, at Cybex klarer sig forrygende i test, og er blandt danskernes foretrukne autostol.

Leave Your Comments