Sommerferien der passer til hele familien

PIN

Skolernes sommerferie er lige om hjørnet, og mange danske familier er allerede godt igang med ferieplanlægningen. Det kan dog være svært at finde en destination, der passer til alle medlemmer af familien. Nogle vil måske gerne på badeferie, andre vil gerne på kulturrejse, mens andre igen gerne vil ud og opleve naturen. Og så er der selvfølgelig børnene at tage hensyn til. Selvom de er små, har de med garanti også nogle klare holdninger til rejsen. Med alle disse ønsker, kan det føles som en noget nær umulig opgave, at skulle tilfredstille alle. Men det er faktisk ikke så svært igen. Ved at vælge en destination, der indeholder alle ovenstående muligheder, vil der nemlig være noget for alle parter. En rejse til Afrika er et godt bud på sådan en destination. Afrika har nemlig alt fra safarioplevelser i verdensklasse, til spændende kulturmøder og moderne storbyer. Og sådan en Afrika safari vil med garanti også falde i god jord hos familiens små. De kender jo allerede til zebraer, giraffer, løver, næstehorn og flodheste fra børnehaven af. At se disse dyr i virkeligheden og oveni købet i deres naturlige oplevelser, vil med garanti være en stor oplevelse for dit barn. Det er samtidig også let at bestille en rejse til Afrika. Dette kan nemlig gøres på africatours.dk

Hvilket afrikansk land har de bedste safarimuligheder?

Afrika er et kæmpe kontinent, og der er stor forskel på de forskellige områder. Et af de mest populære områder at tage til er Østafrika. Her får du nemlig hele pakken. Vælger du f.eks. Tanzania, har du safariparker som Serengeti og Ngorongoro at boltre dig i. Derudover har du også Kilimanjaro inden for rækkevide. Alt dette kan opleves med base i byen Arusha, som er en populær turistby. Ønsker du afslapning på hvide sandstrande med en drink i hånden, kan du flyve til Zanzibar. Rundt om Arusha ligger mange forskellige landsbyer, som også kan besøges. Dermed får du altså et hav af muligheder foræret ved at vælge Tanzania.

Et alternativ til Tanzania

Tanzania er selvfølgelig ikke det eneste afrikanske land, der byder på Afrika safari i verdensklasse. Kenya er også en populær destination, når det kommer til safarirejser. Ligesom Tanzania har Kenya en masse forskelligt at byde på. En af forskellene på Kenya og Tanzania er følelsen af storby. Kenya har suget mere af den vestlige kultur til sig i forhold til Tanzania. I Kenyas hovedstad, Nairobi, finder du altså fleretagers shoppingcentre med vestlige butikker. Du kan også tage på Burger King eller bestille en pizza fra det nærmeste pizzaria. Derudover var det også Kenya, som Karen Blixen slog sig ned i, hvilket har bevirket, at du kan besøge hendes farm. De kenyanske safarimuligheder er stadigvæk i verdensklasse og med en hurtig togtur fra Nairobi til Mombasa, kan du opleve kridhvide sandstrande som på Zanzibar. Du kan også besøge en Masai-landsby, eller tage på cykelsafari i Hell´s Gate National Park. Uanset hvad har Østafrika mere at byde på, end mange tror.

Lignende artikler
Autostolene, der er bedst i test
Få gode idéer til underholdningen på bilferien
Hvornår må en baby flyve?

Leave Your Comments